Høsttræf 2014

Høsttræf 2014

Høsttræffet blev afholdt hos Mona og Knud-Erik, Esbjerg.

I løbet af eftermiddagen ankom deltagerne og  -Formanden holdt en lille velkomsttale. Og og så blev vi budt indefor af Knud-Erik og Mona til eftermiddagskaffe. Mona havde sørget for kaffe, hjemmebagte boller, forskelligt slags småkager og lækker lagkage.
UHM.. det var lækkert..... Der blev griner og fortalt røverhistorie, så der er ikke noget nyt under solen i den retning.Hvisker
Første træf hvor vi serveret vores måltider på kongeligt Porcelæn.Smiler

Så var der teltrejsning dvs. det nu kun Jens og Dot der skulle ligge i telt, de andre deltager var noget mageligt indrettet, så de valgte at tage imod Mona´s generiøse tilbud om at få husly inde i deres dejlige hus. ( MC-Kyllinger.. siger jeg bare...... )

Knud-Erik har det dejligste værksted, med eget toilet og bad og lyskæder med motorcykler, i loftet og her blev træffet holdt.

Det var altså hyggeligt.... Efter kaffe og kage blev der afholdt vi et Klubmøde, hvor den generelle situation i klubben blev drøftet.
Herunder ny hjemmeside, som vil starte op hurtigst muligt og til stor glæde for alle, håber vi. Derefter blev det aftalt at holde
Generalforsamling hvor vedtægterne vil blive revideret.
Mona havde sørget for den mest lækre træf-middag, som bla. andet bestod en lækker forret med toast brød, sennep,mozarella og parmaskinke.. UHM.... det smagte godt.
Derefter fik vi hovedret bestående af af 3 slags kød, årstidens salater og ovnbagte kartofler med frisk persille og kryddersmør... KærlighedKan li'
Og til dessert en lækker citrolfromage med flødeskum og chokolade pinde. Vi åd og drak, så det var en lyst. Til slut kunne der ikke ikke klemmes en bid mere ned.. 
Snakken gik og enkelte blev virkelig moppet, (men kun til husbehov.... mente Tina), hun var jo også den slemmeste til drillerierne....
Ved nærmere overvejelse, vil hendes kontingent nok blive sat op med dobbelt takst.
Dot blev virkelig moppet over sine manglende goegrafiske kundskaber.. hvilket hun dog ikke mente var noget særligt. Hanne ville også rigtig gerne vide hvor Sydpolen i virkeligheden befinder sig.... hø..hø, det fik hun så af vide.. Knud -Erik havde en lille boldt med med Peter plys motiver og den blev brugt som globus.. Mona, mente at man bare kunne vende Sydpolen den anden vej ! JAH...det var jo lidt ud på aftnen og efter lidt godt øl og vin !

Så var der et par BMW venner, der sad og brillierede med deres kundskaber, hvad det egentligt gik ud på er lidt uvist for os andre.VildCool
Der er jo tilfældigvis 2 medlemmer af Venne-ture-klubben der begge kører på BMV K 12 LT

I Jylland har man et underlig tegn, som betyder at "de ikke kan lide ens hest" Forstå det dem der kan !!!!! Det var Webmaster Jan der demonstrerede det. Og det må han jo nok gentage indtil alle har fattet hans pointe. :-(
Finn sad og brokkede sig da han mente at Tina havde sovet i over 200 km, for hun havde ikke sagt et ord i meget lang tid..

Gad vide og ikke det  I virkeligheden var sådan en Nordjysk kærlighedserklæring.... Ha haHjerte

---------
Der afholdes Forårstræf 2015 d. 30 og 31 maj på MC camp Fyn. 

Der kan lejes værelser.

Flag med logo, der forsøges at fnde frem til flagforbrik der kan lave disse.
Formand Reima finder ud af hvad detvil  koste Kan li'. Og det lægges ud på den 

 ny hjemmeside så medlemmer kan være med at bestemme ved afstemning

Den Nye hjemmeside ændres til "123"

Der er lavet en karikatur af Venture mc og denne tilpasses og sættes på som små sjove mc på vores Venture logo

Ja sådan var dette hyggelige træf.

Forårstræf 2014

Forårstræf i St. Bededage d.17. og 18. maj 2014, på MC Touring Camp, Nødger, Kolind, på Djursland

Som aftalt på Efterårstræffest 2013 hos Jens og Dot blev det aftalt at holde Forårstræffet 2014 på MC Touring Campen.
Og det gjorde vi så.
Formanden deltog desværre ikke på Forårstræffet, da han skulle opreres om mandagen. Kan ikke li'Sikke en dårlig undskyldning. Han skulle først skulle være fastende fra søndag nat kl. 24.

Også andre klubmedlemmer, bl.a. dem der kommer fra Vrå-kanten deltog heller ikke med med den ringe begrundelse at de skulle til konfirmation, om lørdagen. Vi spørger bare hvad det havde med fredagshyggen at gøre og de sølle 2,5 times kørsel hver vej. Vinker


Hvor resten af klubbens medlemmer ellers befandt sig, må stå hen i det uvisse.


Antal på fremmødte deltagere, tja det er lidt svært at beskrive da vi brugte den MOLBOSKE måde at tælle på ! (Forklaring af denne metode kan uddybes på næste Høsttræf d. 23-24. august i Esbjerg )

Første deltager til Forårstræffet var Jens og Dot, så det var deres beslutning hvor lejren skulle slås op. :-)

Derefter ankom Webmaster Jan, på sin Venture og med noget af et udstyrsstykke af en en hjemmegjort trailer. som i i sig selv
vækker opsigt. Traileren består simpelthen af en understel til trailer og herpå en sort plast hyndeboks.

Derefter dukkede Hans Jørgen op, på sin BMV K 1200 LT. Hanne ankom i PEUGEUT bilen, som hun dog måtte lade blive på en afsides P.Plads.
Først på eftermiddaagen dukkede Knus Erik op på sin Venture. Ja, så var vi vist ved at være ankommet til dette træf.

Herefter bryggede Jens en kande kaffe og Hanne havde lækre hjemmebagte osteboller med, så der blev hygget og grinet.

Aftens menu bestod af Sprængt oksebryst med peberrodssauce og rigeligt øl. samt Romis... ----uhm, DET VAR LÆKKERT. Vild

Der blev kigget på alle de forskellige MCér der var på Campen, Der var lidt for enhver smag

Så blev der hygget i lejren, de fleste pakket godt ind i varme tæpper for det var blevet lidt køligt. Pludselig var Webmaster Jan forsvundet. Han sneg sig simpelthen hen til bålstedet hvor der sad en flok unge damer og sang og drak øl. Vi lokaliserede ham først da da han begyndte at skråle meget højt. Syg

På grund af det lumske vejr, trak Dot et solsejl op af sin sidetaske og ved fælles hjælp blev det rejst så der var ly for den  våde dug.

Lørdag morgen startede med at Jens igen bryggede kaffe og da webmaster Jan kom småfrysende ud fra sit telt, fik han en kop spændende kaffe af Dot, det viste sig at være en slags kaffeerstatning med cacao smag som skulle have været blandet i rigtig kaffe
Det blev der grinet meget af :-) Webmaster Jan var nemlig høflig for en gangs skyld og mente at det rigtig nok var en mild kaffe.

Kl. 10 kørte vi en fællestur på. Dot mente ikke at hun havde set noget til Mols bjerge, så Hans Jørgen og Hanne førte an på en dejlig tur rundt i Mols bjerge og ud til Helgenæs og Sletter Hage Fyr. Se dét var en rigtig herlig tur.
Webmaster Jan fortalte her en Molbo historie om at "tælle" og det var så denne måd vi herefter talte deltagerene på !

Der blev aftalt Høsttræf  d. 23-24. august, hos Knud Erik på Roald Asmundsensvej i Esbjerg.

TILMELDING til Jens 31313530 eller Dot 21470066 senest d. 10. august

Vi håber at at se så mange som muligt til Høst-træffet.

Og vi takker for en hyggeligt forårstræf....

 

Høsttræf 2013

Venturetræf 24-8-2013 hos Hanne og Hans Jørgen
i deres sommerhus, Ebdrup,Dursland Cool


Formanden kom med enkelt årsberetning, "Det har været sommer og nu er det efterår, det var det."
Vi var da glade for hans beretning og fordi han var mødt, endda på sin Venture og begge arme i brugbar stand efter sit "uheld" med lift og mc, i foråret.

Der er på nuværende tidspunkt 20 medlemmer i 

Der skal udarbejdes nyt logo, som supplement til det gamle, da klubben også har fået "nyt" navn, Ven>ne<tureklubben.

Der blev talt om nogle nye logoer til bluser og t-shirt. Og et nyt flag, til alt dette er vores charmerende beskedne hysteriske og meget venlige kasserermester Tina være tovholder på.

Klubbens hjemmeside er temmelig rodet og webmaster Batman, Jan, har velvilligt indgået et aftale om at få ryddet op på hjemmesiden.

Det blev aftalt at vi melder klubben ind ind i Touring Club og her benyttet mediet til at formidle klubbens aktivitete, både naitonalt og internationalt. Til dette har vi udnævnt vore sprudlende og altid glade nordjydske klubmedlem, Finn som tovholder her.


Dette for at tiltrække nye medlemmer, gerne Venture folk, 0g andre interesserede mc íster.
Knud -Erik, fra Esbjerg syntes at det ville være godt nok med kontakt til Venture folk i hele Europa.

Nordjyderne kom som sædvantligt noget senere end os andre, ved sidste træf var det pga, Falck folk, en af hvert køn,  der udførte øvelser og lyde, i tilstødende campinghytter. Denne gang var det vist noget med at der ikke var mere benzin på tanken.

Det belv besluttet at afholde Forårsmøde 2014 afholdes i bededagene uge 20, d. 16-18. maj på MC Touring Camp, Nødager 8560 Kolingd,

tilmelding til klubbens kogekone Dot tlf. 21470066 og kogekonens kæresten Jens tlf. 30313530som, som vil sørge for fælles teltlads på Campen.

Tak for hygge træf med og dejlig mad, øl og rødvin, til Hanne og Hans Jørgen, ( Hanne som griner, tænder sig en smøg og fortæller at hun er den eneste der har råd til at ryge tobak og Hans Jørgen der smiler stille og fortæller at han da har råd til at fylde tanken benzin )